Workshop christelijke ontspanningsoefeningen

Christelijke ontspanningsoefeningenWorkshop Christelijke ontspanningsoefeningen

Iedereen heeft van tijd tot tijd op een bepaalde manier last van spanning. Dat kan allerlei oorzaken hebben. Bijvoorbeeld door de angst voor wat er in de wereld aan de hand is, doordat je werk of studie onder druk komt te staan of door wat je hebt meegemaakt. Maar ook misschien wel door gezinsproblemen of dat je je eenzaam voelt.

Dan is deze Workshop een goede manier om op zoek te gaan naar vrede in je lichaam en geest. Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met christelijke (diepte) ontspanningsoefeningen, informatie en een persoonlijk ontspanningsplan.

“Een heerlijke dag met goede voeding voor mijn mentale gezondheid”

Wil je ook beter omgaan met stress?

Wil je een weten hoe je juist in deze tijd als christen liefdevol met jezelf met je omgeving om kan gaan? Hoe je om kan gaan met je emoties? Zoek je daarbij ook een fijne manier om te ontspannen? Dan is deze workshop echt wat voor jou. Het doel van deze workshop is dat je leert herkennen wat je persoonlijke stress is en hoe je hier beter mee om kan gaan. Hiervoor ontvang je praktische handvatten. Het programma wordt steeds afgewisseld met christelijke ontspanningsoefeningen gebaseerd op vrede in jezelf met God.

Matheus 11: 28 Kom tot Mij, allen die vermoeid en belast zijn en Ik zal u rust geven.

Resultaten van ontspanningsoefeningen:

√   De ademhaling wordt rustiger
√   Angstgevoelens worden minder
√   Je voelt je veilig bij God
√   Je lichaam komt merkbaar tot rust
√   De bloeddruk daalt of stabiliseert
√   Spierspanning wordt minder
√   De adrenaline spiegel daalt
√   Je hartslag gaat omlaag

Tijdens de workshop maken we gebruik van onder andere de stressreductie theorie uit de christelijke mindfulness training en lichaamsgerichte theorie. Daarnaast maak je kennis met diverse soorten meditatie en ontspanningsoefeningen.
Omdat de basis ligt in geloof en vertrouwen op God zijn christelijke ontspanningsoefeningen fijn voor mensen die bewust rust en vrede zoeken bij Jezus.

Hierbij een ontspanningsoefening die je vast kunt luisteren:

 

Neem contact op om je aan te melden of voor meer informatie.

Aanvragen van de workshop christelijke ontspanningsoefeningen voor een groep kan via mail info@coachpraktijkmindcare.nl
Telefoonnummer 0629294254
Lekkerkerk
Zuid-Holland