relatietherapie Zuid-Holland

Relatietherapie Zuid-Holland

relatiecoachRelatieproblemen?

Daar is iets aan te doen! Pak relatieproblemen aan en ga weer op zoek naar liefde en verbinding. Dit kan door middel van EFT-relatiecoaching/ relatietherapie. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat EFT (Emotionally Focused Therapy) beter werkt dan andere relatietherapie behandelmethodes. Relatie-coaching op basis van EFT is doeltreffend en effectief.

Durf jij te investeren in je relatie? In het lijstje “belangrijkste dingen” staat de partnerrelatie meestal in de top vier. Belangrijk zijn naast de relatie gezin, familie, vrienden, gezondheid en een baan. Hoe is dat voor jou?

Wanneer ga je hulp zoeken?

Als je met vragen rond loopt zoals; ‘Moeten we bij elkaar blijven? Hij zegt nooit wat. De passie is weg. We hebben zoveel ruzie. We bereiken elkaar niet meer en we lijken uit elkaar gegroeid’ Dan kan EFT-relatietherapie een oplossing zijn. Met de EFT-coach werk je aan een sterke en veilige relatie.

Wat is het doel van relatiecoaching?

Het doel van de relatiecoaching is om weer liefde te beleven en een veilig nest te creëren waar beiden weer letterlijk ‘thuis’ kunnen komen bij elkaar.

Hoe?
Coachpraktijk MindCare werkt met een uniek concept: RePair!
Repair! is gebaseerd op EFT. (Emotional Focused Therapy). Elk coachtraject wordt specifiek aangepast aan de vraag en de problemen van het koppel.
Meer informatie kan je hier vinden.

Relatietherapie Zuid-Holland coaching werkt!

EFT relatie coaching in het kort;

•richt zich op het begrijpen van elkaar en zoekt naar liefde en verbinding binnen de partnerrelatie;

•heeft een hoge slagingskans, meer dan andere relatietherapieën;

•kijkt naar communicatie- en gedragspatronen binnen relaties;

•kijkt naar de onderlinge verbinding en bereikbaarheid;

•zoekt en vindt de zere plekken van vroeger;

•bouwt aan een veilige basis om moeilijke en emotionele dingen te kunnen bespreken.

Lees hier verder
Relatietherapie Zuid-Holland.
Sessies vinden in de praktijk in Krimpen aan den IJssel, cliënten vanuit heel Zuid-Holland komen naar de praktijk. Zo nodig kunnen de afspraken ook bij u thuis.