Workshop ken je kwaliteiten!

Workshop Ken je kwaliteiten Ken je kwaliteiten en andere eigen aardigheden

Privé sessie of voor een groep.
Deze workshop/ sessie geeft je zelfinzicht. Door helder zicht op je kwaliteiten ontdek je waar je uitdagingen liggen om je verder te ontwikkelen! Dit is spannend, intensief, confronterend, maar vooral heel uitdagend.

Tijdens de workshop ‘Ken je kwaliteiten’ krijg je ruime informatie en ga je onder begeleiding van de coach aan het werk.
Deze sessie kan je individueel doen of eventueel samen met een vriend(in) zus of goede collega.
Mocht je samen zijn ga je ook met andere deelnemers ontdekken welke kwaliteiten jou uniek maken. Je komt er achter wat de motivatie van je gedrag is.
Tevens ontdek je wat er gebeurt wanneer je teveel van deze kwaliteiten inzet.
Het geeft je inzicht in welke mogelijkheden je zoal kunt inzetten om te ontwikkelen en te groeien.

Wat zijn kernkwaliteiten?

Kernkwaliteiten zijn specifieke persoonlijke eigenschappen die iemand bij uitstek kenmerken. Deze eigenschappen maken je uniek. Een kernkwaliteit geeft je inspiratie en maakt je creatief. Iedereen heeft een aantal van deze kwaliteiten. Alleen kernkwaliteiten zijn zo dominant, dat ze kunnen doorslaan en daardoor juist een valkuil worden. Dat is jouw schaduwkant. Iets wat je liever niet van jezelf wilt zien.

Bijvoorbeeld: iemand met de kernkwaliteit behulpzaamheid kan doorslaan in bemoeizucht. Flexibiliteit kan doorslaan in wispelturigheid. Dat zijn dan valkuilen. Wanneer iemand doorschiet in een bepaalde kwaliteit, kan dat irritaties oproepen. In dat geval heet dat een allergie. De vervelende eigenschap van de ander verbergt echter een kwaliteit in zich, die voor degene die er allergisch voor is een belangrijk ontwikkelpunt kan zijn. Dit ontwikkelpunt is de uitdaging.

De workshop duurt 2 uur.
Kosten € 99,- pp (excl btw) met koffie/ thee en wat lekkers.
Locatie: in de praktijk in de landelijk gelegen woonboerderij in Lekkerkerk
Deze workshop is ook aan te vragen voor groepen en teams of andere groepen.
De kosten zijn afhankelijk van de grootte van de groep. Vraag gerust om informatie.