Online relatietherapie

Online relatietherapie
HOUD ME VAST – in 8 weken je relatie verbeteren

Hoe gaat het met jullie samen? Kan je relatie wel een stuk verbeteren?
‘Houd me vast’  is een positieve cursus om je (partner)relatie in 8 weken te verbeteren. Door deze online relatietherapie zal je ruzies verminderen en krijgt meer begrip voor elkaar. Door het volgen van de ‘Houd me vast’ cursus ontstaat bij de meeste deelnemers een diepere emotionele verbinding met elkaar. Je leert anders te kijken naar de patronen in je relatie. Negatieve patronen leer je stoppen en je leert om onderliggende emoties en behoeftes te herkennen. Je brengt hiermee meer liefde in je relatie, een cadeau voor elkaar en voor je kinderen!

Houd me vast’ is een cursus van 8 x 5 kwartier. Je gaat actief aan de slag met het gelijknamige boek en gespreksoefeningen.

Online relatietherapie

Hoe fijn is dat? Samen met je relatie aan de slag onder begeleiding van je eigen relatiecoach. Bij elke sessie is een gedeelte video materiaal en hieraan vast een coach-sessie van ongeveer drie kwartier. De sessies gaan via Zoom of Skype. Je ontvangt een werkboek via de post of als digitaal bestand.

Start jullie eerste sessie!

Maak een eerste afspraak en start samen met deze training.
Daarna maken we steeds een nieuwe afspraak voor de volgende sessie. In totaal zijn er 8 sessies. Dus mocht je elke week een de volgende afspraak plannen dan hebben jullie na 2 maanden een relatie 2.0.
Natuurlijk ben je vrij om eerder te stoppen maar ook om na de 8 sessies meer sessies te plannen als jullie dat prettig vinden. Deze sessies zijn dan zonder video materiaal.

Wil je beginnen of meer informatie?online relatietherapie Online Houd me vast training
Neem gerust contact met me op.
Bij sessies overdag zijn de kosten voor de gehele cursus  € 590,- excl. btw voor twee personen!
Met gratis werkboek.

Ervaring met de Houd me vast cursus:

Op deze video zie je de ervaring van een stel die deze cursus heeft gevolgd.