Christelijke ontspanningsoefeningen

Christelijke ontspanningsoefeningenchristelijke ontspanningsoefeningen

Voel je je soms leeg aan het eind van de dag? Heb je last van stress?
Stressgevoelens ervaren we als spanning die optreed zodra ons gevoel van comfort en veiligheid teveel wordt aangetast. Soms is de spanning positief, maar in de meeste gevallen ervaren we bij stress de negatieve gevoelens zoals angst, onzekerheid, gejaagdheid of boosheid.
In hoeverre en in welke mate we stress ervaren, is per persoon verschillend.

Uit cijfers van het CBS (november 2018) blijkt dat steeds meer mensen klachten hebben van psychische vermoeidheid. Veel werknemers voelen zich leeg aan het eind van de dag. Lees daarover op de website van het CBS

Levenssituaties

Het leven is anders dan tientallen jaren geleden. Er zijn veel veranderingen, werk is vaak dynamisch en er is geen of veel minder sprake van routine. Daarnaast staat er druk op veel gezinnen doordat bijvoorbeeld beide ouders werken. De meeste situaties die stress kunnen veroorzaken, zijn simpelweg de dingen waarvoor we nu eenmaal op momenten in ons leven voor komen te staan. Ze zijn dus op zichzelf niet synoniem aan stress. De belangrijkste factor is hoe we persoonlijk met deze situaties omgaan.

Zou je willen leren hoe je hoe je hier goed mee om kan gaan? Wil je christelijke ontspanningsoefeningen leren? Dan wil ik je hier graag bij helpen.

Wil je ook beter omgaan met stress door Christelijke ontspanningsoefeningen?

Het doel van dit coachtraject is dat je in eerste instantie leert herkennen wat jouw persoonlijke stress is. Daarnaast ontdek je hoe je hier beter mee om kan gaan. Je krijgt praktische handvatten toegereikt om ongezonde stress beter te hanteren. Je leert christelijke ontspanningsoefeningen en deze krijg de luisterbestanden digitaal mee naar.

Resultaten van de ontspanningsoefeningen:

√   De ademhaling wordt rustiger
√   Je ademhaling is niet meer hoog maar laag vanuit je buik
√   Angstgevoelens worden minder
√   Je leert meer los te laten en vertrouwen op God
√   Je lichaam komt merkbaar tot rust
√   De bloeddruk daalt of stabiliseert
√   Spierspanning wordt minder
√   Je adrenaline spiegel daalt
√   Je hartslag gaat naar beneden

De inhoud van deze coaching zal bestaan uit informatie, coaching, Christelijke ontspanningsoefeningen uit de Aandachttraining en het maken van een persoonlijk ontspanningsplan. Je krijgt inzicht in de manier waarop je van nature omgaat met stress en je leert je eigen stress-signalen te herkennen.
Met dit totaalplan leer je om te gaan met stress en om dit binnen gezonde grenzen te houden.

GOD geeft vrede

In dit leven hebben we allemaal te maken met gebrokenheid. Geloof neemt dat niet weg. God belooft ons wel vrede. Tijdens de coaching maken we gebruik van stress-reductie theorie vanuit de Aandachttraining en maak je kennis met diverse soorten meditatie en ontspanningsoefeningen gecombineerd met gebed of Bijbelteksten.
Christelijke ontspanningsoefeningen zijn fijn voor mensen die bewust kiezen voor oefeningen waarbij de basis ligt in geloof en vertrouwen op God.

Coachplan ontspanningsoefeningen praktisch

Dit korte traject bevat  3 persoonlijke coach-sessies van een uur
Inclusief luisterbestanden – christelijke ontspanningsoefeningen
Persoonlijk ontspanningsplan
De kosten zijn € 195,- p.p. incl. btw

Plan je individuele coaching voor christelijke ontspanning via mail: info@coachpraktijkmindcare.nl
Telefoonnummer 0629294254
Krimpen aan den IJssel
Zuid-Holland