Christelijke Aandachttraining 2023

 

Christelijke Mindfulness is een training voor mensen die rust zoeken. Het is een wetenschappelijk onderzochte training waarvan de resultaten zeer positief zijn gebleken.

Christelijke Mindfulness September 2023

De volgende training start vrijdagmiddag 1 september om 13.00 – 14.30

Deze Christelijke training van zeven lessen helpt je om met aandacht te leven, rust te zoeken, stil te zijn, te doen en te zijn uit genade. Een heerlijke wintertraining die loopt van eind januari tot eind maart.  Mindfulness is een wetenschappelijk onderzochte methode en is werkzaam tegen angst depressie en pijn. Deze training kan je ook volgen als je geïnteresseerd bent in Mindfulness en met meer aandacht en kwaliteit wilt leven. De training is voor mannen en vrouwen van jong tot oud.

De thema’s die aan bod komen in deze christelijke training zijn onder andere: Hoe vind ik rust?  Waar leg ik mijn grenzen? Herken ik dat mijn gedachten met me op de loop gaan? Hoe kan ik omgaan met stress, angst of somberheid? In deze training leer je om bezig zijn met zingeving,  rust en geloof ondanks een druk leven.

Elke les biedt een inspirerend gedeelte coaching, theorie, meditatie (christelijke ontspanningsoefeningen) en gebed.

Zou je meer willen genieten en ontspannen? Wil je meer ervaren van leven met God uit genade? Geef je dan op voor de volgende Christelijke Aandachttraining!

Data en tijden christelijke mindfulness 2023

Les 1 vrijdag 1 september om 13.00- 14.30
Les 2 vrijdag 8 september om 13.00- 14.30
Les 3 vrijdag 15 september 13.00- 14.30
Les 4 vrijdag 22 september 13.00- 14.30
Les 5 vrijdag 29 september 13.00- 14.30
Les 6 vrijdag 6 oktober om 13.00- 14.30
Les 7 vrijdag 13 oktober om 13.00- 14.30
Voor een overzicht van de kosten zie info
Inclusief cursusmap en meditaties/ ontspanningsoefeningen voor op je mobiele telefoon.

Reacties van eerdere deelnemers

“Ik ben nu in het dagelijks leven rustiger en ervaar minder stress.”

“Ik heb geleerd om mijzelf te accepteren zoals ik ben, om weerstand los te laten. Golven (problemen) blijven altijd komen. Ik mag alles in Gods handen leggen en mijn zorgen benoemen in het gebed. Kijk eens hoe God naar mij kijkt: Hij kijkt met genade op mij neer. Daarom mag ik ook met genade naar een ander kijken.”

“Ik voel me vrij. Ik mag leven en genieten.”

Meer reacties en ervaringen.
//www.coachpraktijkmindcare.nl/persoonlijke-ervaring/

Wil je ook deelnemen of heb je vragen over de christelijke Aandachttraining?
Mail naar info@coachpraktijkmindcare.nl

 

 

 

Comments are closed.

Post Navigation