Tarief Christelijke Aandachtstraining

MindCare geeft de Chistelijke Aandachtstrainingen zowel individueel als trainingen in groepsverband.

Individuele Mindfulness/ Aandachtstraining:

Een Christelijke Aandachtstraining van 7 lessen bestaat uit zeven sessies een uur persoonlijke begeleiding; gesprekken, meditatie en gebed. Deze training kan starten in overleg.
Je oefent thuis 5 dagen per week 30-45 minuten zelfstandig met het aangereikte materiaal. Het voordeel van deze training is dat de training geheel aangepast wordt aan jou persoonlijke thema. De sessies kunnen verdeeld worden over meer dan zeven weken. Dit kan door bijvoorbeeld om de week een afspraak te maken. Afspraken kunnen we plannen aan de hand van de mogelijkheden in onze agenda’s.
Kosten voor particulieren € 370,- exclusief btw, inclusief CD en werkboek.
Het is mogelijk om in termijnen te betalen.

Woon je niet in de buurt van Krimpen aan den IJssel? Deze training kan ook via Skype.

Mindfulness christelijkChristelijke Aandachtstraining in een klein groepje

De groepstraining duurt 7 weken en bestaat uit elke week 1,5 uur training in een kleine groep van 4 a 5 personen.
Daarnaast oefen je thuis 5 dagen per week 30-45 minuten zelfstandig met het aangereikte materiaal. Het voordeel van deze training is dat je ook kunt leren van de ervaringen van de andere deelnemers.
Kosten voor particulieren: € 295,- p.p. (excl btw), inclusief. geluidsbestanden/ meditaties/ ontspanningsoefeningen en de werkmap.
Het is mogelijk om in termijnen te betalen.

De eerst volgende training zal Maandagavond 7 oktober om 19.30 starten.

Neem contact op voor aanmeldingen en vragen

Andere mogelijkheden

Heb je al eens een Aandachtstraining gevolgd maar wil je graag de verdieping van het christelijk geloof hierin ervaren? Dan is het mogelijk om een korte training van 3 individuele lessen te volgen met christelijke meditatie, gebed en andere oefeningen.

Kosten: € 150,- (excl btw), inclusief bestanden.

Vervolg consult

Na de training van 7 lessen is het mogelijk om een eenmalig consult aan te vragen om de theorie en oefeningen weer op te frissen. Daarnaast is hier ook weer ruimte voor persoonlijk gesprek meditatie.
Kosten: € 50,- (excl. btw), en een uitgebreid consult van anderhalf uur kost € 70,- (excl btw)

Achtergrond van de Christelijke Aandachtstraining en coach

Ik heb me als christelijke coach-counselor verdiept in het totale gedachtegoed van Mindfulness en ben gecertificeerd Mindfulness trainer. Daarbij heb ik deze training vanuit de kern gewijzigd vanuit Bijbelse waarden en met de christelijke visie op het leven. Mindfulness door middel van geloof maakt het leven zoveel rijker. Wij hoeven niet te zoeken naar antwoorden maar kunnen die vinden in Zijn woord, geest en schepping… dat geeft vrede!

Een christelijke Aandachtstraining helpt om zicht te krijgen op eigen gedachten en patronen. Door de aandacht te richten op wat we denken, voelen en doen ontstaat een betere waarneming van ons eigen functioneren. De training heeft uiteindelijk tot gevolg dat we meer rust, concentratie en aandacht hebben voor ‘het hier en nu’. Hierdoor ervaren we ook meer momenten van geluk. Hierbij wordt gebruik gemaakt van diverse technieken, onder andere meditatie. Vanuit MindCare wordt uitgegaan van een christelijke visie op het leven.

De training is voor alle mensen die Mindful, met volle aandacht, willen gaan leven en in hun leven God willen dienen. Het is niet van belang bij welke gemeente of kerk je bent aangesloten. De training is een mooie manier om mild naar jezelf te leren kijken en een zoektocht naar het ervaren van God in ons leven.

Heb je nog vragen, bel of mail gerust!
Info christelijke aandachtstraining.

Volg ook alle activiteiten van Coachpraktijk MindCare via Facebook