Tarief Christelijke Aandachttraining

Bij coachpraktijk MindCare volg je de Christelijke Aandachttraining individueel. Dit kan in de praktijk of online

Individuele Mindfulness/ Aandachttraining:

Een Christelijke Aandachttraining van 7 lessen bestaat uit zeven sessies een uur persoonlijke begeleiding; gesprekken, meditatie en gebed. Deze training kan starten in overleg. Dit kan in de praktijk maar ook met online sessies.
Je oefent thuis 5 dagen per week 30-45 minuten zelfstandig met het aangereikte materiaal. Het voordeel van deze training is dat de training geheel aangepast wordt aan jou persoonlijke thema. De sessies kunnen verdeeld worden over meer dan zeven weken. Dit kan door bijvoorbeeld om de week een afspraak te maken. Afspraken kunnen we plannen aan de hand van de mogelijkheden in onze agenda’s.

Kosten Christelijke Mindfulness training:

Kosten voor particulieren € 475,- inclusief luisterbestanden en werkboek.
Bij sessies in de avonduren zijn de kosten € 545,-
Het is mogelijk om in termijnen te betalen.

Mindfulness christelijk

Andere mogelijkheden

Heb je al eens een Aandachttraining gevolgd maar wil je graag de verdieping van het christelijk geloof hierin ervaren? Dan is het mogelijk om een korte training van 3 individuele lessen te volgen met christelijke meditatie, gebed en andere oefeningen.

Kosten: € 180,- inclusief bestanden.

Vervolg consult

Na de training van 7 lessen is het mogelijk om een eenmalig consult aan te vragen om de theorie en oefeningen weer op te frissen. Daarnaast is hier ook weer ruimte voor persoonlijk gesprek meditatie.
Kosten: € 61,-

Achtergrond van de Christelijke Aandachttraining en coach

Ik heb me als christelijke coach-counselor verdiept in het totale gedachtegoed van Mindfulness en ben gecertificeerd Mindfulness trainer. Daarbij heb ik deze training vanuit de kern gewijzigd vanuit Bijbelse waarden en met de christelijke visie op het leven. Mindfulness door middel van geloof maakt het leven zoveel rijker. Wij hoeven niet te zoeken naar antwoorden maar kunnen die vinden in Zijn woord, geest en schepping… dat geeft vrede!

Een christelijke Aandachttraining helpt om zicht te krijgen op eigen gedachten en patronen. Door de aandacht te richten op wat we denken, voelen en doen ontstaat een betere waarneming van ons eigen functioneren. De training heeft uiteindelijk tot gevolg dat we meer rust, concentratie en aandacht hebben voor ‘het hier en nu’. Hierdoor ervaren we ook meer momenten van geluk. Hierbij wordt gebruik gemaakt van diverse technieken, onder andere meditatie. Vanuit MindCare wordt uitgegaan van een christelijke visie op het leven.

De training is voor alle mensen die Mindful, met volle aandacht, willen gaan leven en in hun leven God willen dienen. Het is niet van belang bij welke gemeente of kerk je bent aangesloten. De training is een mooie manier om mild naar jezelf te leren kijken en een zoektocht naar het ervaren van God in ons leven.

Heb je nog vragen, bel of mail gerust!
Info christelijke aandachttraining.

Volg ook alle activiteiten van Coachpraktijk MindCare via Facebook