Workshop christelijke mindfulness

Workshop Christelijke Mindfulnesschristelijke mindfulness therapeut

De volgende workshop is donderdag 2 april 2020 online van 10.30- 12.00
Voor meer informatie kijk dan hier.

Ben je benieuwd wat Christelijke Mindfulness (Aandachttraining) is of wil je weten wat je hier zelf mee kan? Dan is een workshop een korte en interessante manier om hier achter te komen. De workshop gaat in op de volgende zaken: – het grote verschil tussen een christelijke training en een algemene training. – de betekenis, inhoud en achtergrond van de training; leven uit Genade. – oefeningen waarmee je ook thuis aan de slag kunt. – informatie over waartoe de training leidt: o.a. bewust en vol aandacht leven, talenten aanscherpen, minder stress, concentratie en mentale rust. Tijdens deze leerzame en boeiende workshop kan je dit zelf ervaren.

In deze Christelijke Mindfulness workshop wordt aandacht besteed aan het functioneren van de mens als eenheid (lichamelijk, psychisch en sociaal) in relatie tot God en de omgeving. Het denken, voelen en handelen zijn verweven met ons geloof en beïnvloeden elkaar wederzijds. Aspecten die in de training voorkomen zijn: stilte, christelijke meditatie, aandachtig voelen, bidden, luisteren en kijken.

Het doel van Christelijke Mindfulness

Het doel van de training is uiteindelijk om verder te kunnen in dit leven. Je leert om te gaan met drukte, pijn en verdriet door rust te ervaren in Christus. Ook leer je je eigen juk bij hem neer te leggen en te leven met aandacht. Hierdoor kan je echt geluk ervaren. Nu al… in dit leven vol gebrokenheid.

Wil je je aanmelden of heb je vragen? Mail gerust; info@coachpraktijkmindcare.nl of neem contact op via het formulier

De workshop Christelijke Aandachttraining kan je ook aanvragen voor je bijbelstudiegroep of als lezing. Neem gerust contact op voor informatie.