Moeder-dochter relatie

Moeder – Dochter sessie:
Een positieve sessie om je moeder-dochter relatie te versterken.moeder dochter relatie versterken

De relatie met je moeder kleurt ook op volwassen leeftijd het leven. Hoe fijn is het als je in deze relatie (weer) meer verbonden bent!

Relaties tussen moeders en dochters zijn heel belangrijk: moeders en dochters spiegelen zich aan elkaar, iets wat levenslang doorgaat. Een moeder ziet in haar dochter het kleine meisje dat ze zelf is geweest, en haar ervaringen met haar eigen moeder komt ze weer tegen in haar dochter. Daarom hebben de levensopdrachten en boodschappen die ze aan haar dochter geeft een grote invloed.

Dochters blijven op hun beurt altijd gevoelig voor alles wat hun moeder doet en zegt; ze willen goedkeuring en erkenning krijgen. De band met je moeder is blijvend, je bent voorgoed met haar verbonden, hoe die band er ook uitziet. Wat je moeder zegt, komt daardoor harder aan dan als een vriendin of buurvrouw hetzelfde zou zeggen.

Patronen tussen moeders en dochters;

In iedere moeder-dochter relatie ontstaan gevoelige patronen. In je gedrag laat je niet altijd zien wat je echt nodig hebt. Soms juist het tegenovergestelde. Bijvoorbeeld: Je uit je boos of fel maar eigenlijk wil je niets liever dan waardering en geliefd worden.

Soms vermijden we moeilijke onderwerpen omdat ze te gevoelig liggen. Als een moeder weinig emoties laat zien, wil dat niet zeggen dat ze ze niet heeft. Een moeder zonder emoties bestaat niet. Moederschap is emotie – breng zonder emoties maar eens een kind op de wereld. Alleen is er soms te veel gebeurd in het leven van de moeder om gevoelens te tonen. Moeders zijn soms bang om hun emoties te laten zien. Ook dochters houden dat soms een patroon in stand door gevoelige onderwerpen te vermijden of juist op een felle manier de aandacht of bevestiging te vragen.

De Moeder – Dochter sessie:

In deze positieve sessie brengen we het patroon in beeld. Daarachter zoeken we naar de emoties die ten grondslag liggen. Ga elkaar nog beter begrijpen. Laat merken dat je elkaar nodig hebt.
Hiernaast kijken we ook om naar de geschiedenis van elkaar. Wat voor soort moeder had zíj als kind? Als je je verdiept in haar leven kun je beter begrijpen waarom ze is zoals ze is. Loskomen van je moeder bestaat niet, daar word je niet echt gelukkig van. Verbonden zijn met elkaar en toch vrij zijn in je eigen keuzes, dat kan wel.

Wil je ook samen zo’n sessie?
Voor moeders en dochters van alle leeftijden.
Stuur dan een appje naar mij op; 06 29294254 voor een afspraak.
Of via mijn contact formulier.

De sessie duurt 2 uur en kost €  140,- excl. btw voor samen met koffie & thee met wat lekkers.
Vooraf krijgen jullie een paar opdrachten ter voorbereiding.
We plannen de afspraak wanneer het jullie samen uitkomt.
Locatie; coachpraktijk MindCare, landelijke boerderij in Lekkerkerk

Welkom!
Maak een afspraak.

Een reactie van een moeder en dochter die deze sessie deden:

“We vonden de sessie beide fijn en goed!! Je hebt een fijne manier van vragen en samenvatten. Later hebben we nog fijn verder kunnen praten.”

“Het heeft mij als moeder een boost gegeven. Wat een mooie wensen en liefde geeft mijn dochter aan mij. Ik raad dit nog vele moeders en dochters aan!”

Moeder-dochter relatietherapie

Tevens is het mogelijk om in meerdere sessies aan de slag te gaan met het versterken van de moeder-dochter band. Door met elkaar in gesprek te gaan, te durven spreken over pijnpunten, te vergeven en te onderzoeken wat er nodig is.

Vraag informatie of mail om je aan te melden!

Comments are closed.

Post Navigation