“Ik heb geleerd een leuker mens te zijn.”

christfulness

(Ina 53 jaar)
Onderstaand mijn ervaring van de christelijke mindfulnesstraining:

Ik ben door mijn omgeving geadviseerd om een training Mindfulness te doen. Ik was namelijk uit balans deels door mijn karakter en deels door ziekte en omstandigheden.
Ik reageerde vaak primair. Hier werd ik niet leuker door.

Ik wilde geen training Mindfulness doen met een Boeddhistisch tintje. Hierdoor ben ik gaan zoeken op internet. Daar kwam ik de Christelijke aandachttraining van Geke tegen. Hier was ik zo blij mee. Ik woon in Delft maar moest naar Krimpen aan de IJssel. Dit had ik er graag voor over.
Ik was geadviseerd om een 1 op 1 training te doen. Dit kon bij Geke. Dit is ook wel wat spannend omdat je elkaar niet kent en 7 keer een uur met elkaar optrekt. Dit is heel goed gegaan. Het voordeel is dat je een training op maat krijgt. De training sloot op deze manier aan op mijn problematiek.

Ik heb veel handvatten gekregen om te leren me bewust te worden van m’n gedrag en te leren keuzes te maken in dit gedrag. Ook heb ik geleerd met veel meer aandacht in het nu te leven. De training heeft me geleerd een leuker mens te zijn voor mezelf en voor anderen. En dit alles binnen een Christelijke context. Ook heb ik van Geke nog wat literatuur door gekregen zodat ik nog wat verder kan voortborduren op de training Mindfulness en beter gebruik kan maken van stille tijd.

Wat erg belangrijk is, is oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Dit moet je na de training blijven doen. Hiermee heb je het meeste profijt van de training en leer je het beste uit jezelf te halen.

Nogmaals: een geweldige training.
Dank je wel!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation