Ervaring relatietherapie

Ervaring relatiecoaching bij coachpraktijk MindCare

christelijke relatietherapeutRegelmatig vraag ik na afloop van het coachtraject of cliënten iets kunnen schrijven over hun ervaringen. Dit plaats ik graag op de site zodat jij als lezer je een beeld kunt vormen van wat relatie-coaching voor jullie zou kunnen betekenen.
Meer recensies van Coachpraktijk MindCare kan je lezen op www.ikzoekchristelijkehulp.nl

Ervaring relatietherapie augustus 2020
Stel uit Nieuwerkerk aan den IJssel

Voor ons heeft het traject bij Geke voor een grote verandering gezorgd. Een omslag van gedachten als ‘lukt het nog wel langer samen?’ naar het weer van elkaar kunnen genieten. Door goed te luisteren, zonder oordeel ons te laten zien wat onze patronen zijn heeft Geke ons veel inzicht gegeven in hoe onze situatie nu is, wat we nodig hebben, en ook dat er herstel mogelijk is. Wij zijn Geke erg dankbaar dat we nu die weg van herstel ingeslagen zijn en dat we dagelijks resultaat merken.


Ervaring relatie-coaching januari 2020
Stel uit Krimpen aan den IJssel

We zijn bij Geke terecht gekomen omdat we op zoek waren naar een relatiecoach omdat mijn man
was vreemdgegaan. We hebben fijne gesprekken gevoerd met Geke, alle gesprekken waren
leerzaam, gaven stof tot nadenken en ook de opdrachten waren fijn om te doen. Geke luistert naar
ons beiden en is heel onafhankelijk in haar advies. We hebben dit beide al heel prettig ervaren.

Ook hebben we veel gesproken over onze gezinssituatie. Ook hier had Geke een luisterend oor en
kon ze ons, situaties van een andere kant laten bekijken. Hierdoor kwamen we tot andere inzichten.
Dit heeft ons zeker geholpen bij alle problematieken van opgroeiende kinderen in een samengesteld gezin.

Geke heeft een mooie praktijk. We kunnen nu zeggen dat we er sterker uit gekomen zijn dan dat we
erin zijn gegaan!


Ervaring relatie-tweedaagse oktober 2019
Stel uit Gouda

Stel uit Gouda
Een warme, rustgevende sfeer gecombineerd met begripvolle aandacht; een setting die uitnodigt tot openheid en willen leren. Wij hebben de relatie tweedaagse als inspirerend ervaren en hebben in een heel donker dal weer licht mogen zien. Dank je wel voor je oprecht luisterend oor en je eerlijke adviezen Geke!


Ervaring relatie-coaching november 2018
Stel uit Bergambacht

Een paar trefwoorden die bij ons opkomen bij jouw coaching:
Rust, zonder oordeel, helder, eerlijk, open, veilig, prikkelend, en respectvol.
Jij straalt rust uit en je luistert goed zonder te oordelen.
De pijnpunten heb je eruit weten te halen.
Hierdoor konden we er aan werken.
Vooral geleerd waar door we getriggerd werden en in een negatieve spiraal kwamen.
Door hier bewust van te worden en de tools die je aanreikte lukte het ons om de heftige
Emoties te verzachten en in te zien dat er veel liefde is.
Ook zijn we erg blij met het naar elkaar luisteren.
Bedankt voor de hulp die je ons hebt geboden.

 


Januari 2018 ervaring relatie-coaching
Stel uit Pijnacker

Plotseling raakte ons huwelijk na 10 jaar in een crisis. We zochten een coach waarbij we ons op ons gemak zouden voelen. Dat hebben we bij Geke zeker gevonden. Geke heeft ons een luisterend oor geboden en heeft ons geholpen om elkaar weer te vinden en plannen voor de toekomst te maken. Geke is de derde objectieve partij: luistert, vraagt, motiveert en geeft tips daar waar dat gewenst is. We bevelen de coaching van Geke dan ook van harte aan.

 


 

Ervaring relatietherapie/ coaching, september 2017
Stel uit Schoonhoven

Toen in januari 2015 ons huwelijk in een heftige crisis zat en het voor ons duidelijk was dat we voor herstel wilden gaan, wisten we dat we dit niet alleen aankonden. En zelfs samen met God en vrienden durfde we het niet aan. We hadden hulp nodig van een professionele en het liefst christelijke hulpverlener. Na wat zoekwerk op internet kwamen we uit op site van MindCare. Uiteraard sprak de Christelijke Relatietherapie ons aan, maar ook de helderheid van de website. En dit zijn ook zaken die we bij Geke terugvonden, een vrouw die leeft met God en een heel heldere manier van coachen heeft. Het was bij ons heel duidelijk wie de veroorzaker was van onze huwelijks crisis, maar toch ging de coaching van Geke niet uit van veroordeling maar van het zoeken naar de liefde. Uiteraard kwam de oorzaak van de crisis ter sprake en was er voor ons beide ruimte om zijn/haar ervaringen en emoties te uiten. Dit gebeurde in gezamenlijke gesprekken maar ook in 1-op-1 gesprekken met Geke. Zonder veroordeling door Geke zijn we d.m.v. gesprekken en oefeningen weer dichter bij elkaar gekomen.

Deze recensie staat ook op //www.ikzoekchristelijkehulp.nl/

 


 

Ervaring relatie coaching april 2017
Stel uit Gouda

We hebben Geke toegelaten in onze relatieproblematiek, dit was spannend. Ook al gaan dingen niet zoals je wilt in je relatie dan blijft het lastig om iemand hierin te betrekken. Al snel bemerkte we dat deze spanning afnam en plaats maakte voor rust. Rust in ons lichaam en hoofd, door simpelweg uiting te kunnen geven aan alle gedachten en emoties.

We hebben ervaren dat hierdoor ruimte ontstond om het contact op een passende manier opnieuw samen aan te gaan. Door haar open, toegankelijke en warme uitstraling heeft Geke ons veel vertrouwen gegeven. Hierdoor was het makkelijker om onszelf kwetsbaar op te kunnen stellen. Met verhelderende gesprekken en simpele oefeningen hebben wij beide het vertrouwen hervonden en hiermee de liefde voor elkaar.


Ervaring relatietherapie november 2016
Stel uit Maassluis

Zoals we in ons laatste gesprek al hebben verteld hebben we onze gesprekken met jou als erg positief ervaren. Je praat op een niet veroordelende manier, maar laat wel inzien waar aan gewerkt moet worden.

De opdrachten die we hebben gedaan zijn verhelderend en laten je op een neutrale manier naar je relatie kijken.

Door de gesprekken hebben we ontdekt wat de negatieve spiraal was en hoe we deze in stand hielend. Onze relatie hebben we in een negatief daglicht gezet doordat we zelf niet goed in ons vel zaten. Dat maakte dat we elkaar op dat moment kwijt waren.

We ontdekten dat we een mooie en sterke basis hebben. We hebben nu weer vertrouwen in de relatie.

Bedankt voor je inzicht en hulp.



Ervaring relatietherapie/  coaching s
eptember 2015
Stel uit Ridderkerk

Wij hebben de bezoeken aan Geke als zeer prettig ervaren. Na een zeer moeizame periode in ons gezin met onder andere vreemdgaan tot gevolg was het een hele kunst om elkaar weer te vinden in ons huwelijk. En vooral weer kunnen kijken naar wat er nog wel is, vertrouwen opbouwen en samen ‘opruimen’.
In de praktijk hangt de spreuk ‘Life is not about waiting for the storm to pass, it’s about learning how to dance in the rain’. Dit is eigenlijk precies wat de therapie voor ons gedaan heeft; Geke heeft ons begeleid bij het opnieuw vinden van elkaar en ook in de regen te kunnen dansen!


Ervaring relatie coaching s
eptember 2015

Stel uit Oud Beijerland

Een paar trefwoorden die in mij opkomen bij jouw coaching:
Rust, zonder oordeel, helder, eerlijk, open, veilig, prikkelend, en respectvol.

Jij straalt rust uit en je luistert goed zonder te oordelen.
Het voelde daardoor erg veilig waardoor ik me op mijn gemak voelde.
Er was voor beide ruimte ons eigen verhaal te doen.
Je stelt goede heldere vragen en je had leuke oefeningen waardoor je geprikkeld wordt naar elkaar te kijken en te luisteren.
Alles is bij jou bespreekbaar en voelt veilig.

Het heeft ons binnen onze relatie heel veel goed gedaan door de manier waarop je ons gecoacht hebt en wij daardoor weer handvatten hebben gekregen om in gesprek te blijven met elkaar.
De Liefde die wij voor elkaar hebben is nog zichtbaarder en voelbaarder geworden, dank!

Ik zou jou zeker aanraden bij anderen!

 



Ervaring relatie coaching
Februari 2015
Stel uit Gouderak

Mijn wereld stortte in toen mijn man vertelde dat hij twijfelde over ons huwelijk. Vervolgens kwam ik erachter dat hij ‘emotioneel vreemdging’ met een andere vrouw. Mijn vertrouwen was in één klap weg. Na een paar weken van ongeloof, boosheid, verdriet en veel gesprekken, beseften we dat we er samen waarschijnlijk niet meer uit zouden komen en besloten we hulp in te schakelen. Zo kwamen we bij Geke terecht. In haar rustgevende praktijkruimte luisterde ze goed naar onze beide verhalen. Wat Geke sterk maakt, is dat ze heel betrokken is en eerlijk naar het probleem blijft kijken. Zo checkte ze elke keer of de wil er nog was van beide kanten, omdat de gesprekken anders weinig zin zouden hebben.

De sessies hebben helder gemaakt welke patronen in onze relatie geslopen waren en welk aandeel we daar zelf in hadden. We hebben nog een lange weg te gaan, maar door dit inzicht begrijpen we elkaar  beter. Nu kunnen we bewuster investeren in onze relatie. Wat ons betreft zou relatiecoaching daarom eigenlijk voor ieder stel nuttig zijn, ook in goede tijden.

 


 

Ervaring relatietherapie/ relatiecoaching december 2014
Stel uit Lekkerkerk

We vonden het heel moeilijk om hulp te zoeken voor ons huwelijk. Vooral mijn man zag het eigenlijk niet zitten. We zijn blij dat we dit toch gedaan hebben. We voelden ons snel op ons gemak en kijken terug op goede gesprekken waarin we veel over onszelf en elkaar hebben geleerd. We hebben de gesprekken als heel veilig en prettig ervaren en durven weer samen vooruit te kijken.

 


Ervaring relatietherapie Juni 2014
Stel uit Krimpen aan de Lek

Door problemen in onze familie kwam ook onze relatie op een dood spoor. De spanningen namen toe en dat stond tussen ons in. Geke heeft ons geholpen om pijn uit het verleden te verwerken en weer open te staan voor elkaar. Haar manier van werken was voor ons beide heel prettig. Geke nam de tijd om ons beide te begrijpen en helpen. Haar praktijk is mooi en heeft privacy. Dit in combinatie met de gesprekken was precies wat we nodig hadden.

 



Ervaring
relatietherapie mei 2014
Krimpen aan den IJssel

Ik had grote twijfels over mijn huwelijk. Eigenlijk stond ik op het punt van scheiden. Ik was er wel klaar mee. Gezien het feit dat we samen 4 kinderen hebben ben ik toch hulp gaan zoeken bij Geke. Zij heeft mij zelf laten nadenken over wat ik precies wil, zonder dat ze me heeft beïnvloed. Nu kan ik vanuit mijn hart kiezen voor mijn man (en kinderen). We hebben nog een lange weg te gaan maar zien weer lichtpunten en een gezamenlijke toekomst. Fijne gesprekken!

 


 2013 Ervaring relatietherapie, stel uit Capelle aan den IJssel

Toen ik erachter kwam dat mijn man was vreemdgegaan stortte mijn wereld in. Ik had hem altijd vertrouwd. Eerst was ik vreselijk boos, maar toch wilde ik om ons huwelijk een tweede kans te geven. We hebben kinderen en toch bleef ik van hem houden. Geke ging met ons op zoek naar achtergronden in onze relatie die ervoor hadden gezorgd dat we elkaar kwijt waren geraakt.  Ze is heel begripvol en geeft geen oordeel. Ze zag wat er speelde en liet ons er zelf achter komen. Door de gesprekken hebben we helder gekregen wat er mis is gegaan en hebben we elkaar kunnen vergeven. Deze crisis is voor ons een nieuwe start geweest. Ik vond het vreselijk om mee te maken maar achteraf zijn we er sterker door geworden.