Ervaring relatietherapie

Ervaring relatie-coaching bij coachpraktijk MindCare ervaring relatietherapie

Regelmatig vraag ik na afloop van het coachtraject of cliënten iets kunnen schrijven over hun ervaringen. Dit plaats ik graag op de site zodat jij als lezer je een beeld kunt vormen van wat relatie-coaching voor jullie zou kunnen betekenen.
Meer recensies kan je lezen op: https://www.ikzoekchristelijkehulp.nl/zorgverleners/mindcare_740/

Ervaring relatie-coaching
November 2017

Een paar trefwoorden die bij ons opkomen bij jouw coaching:
Rust, zonder oordeel, helder, eerlijk, open, veilig, prikkelend, en respectvol.
Jij straalt rust uit en je luistert goed zonder te oordelen.
De pijnpunten heb je eruit weten te halen.
Hierdoor konden we er aan werken.
Vooral geleerd waar door we getriggerd werden en in een negatieve spiraal kwamen.
Door hier bewust van te worden en de tools die je aanreikte lukte het ons om de heftige
Emoties te verzachten en in te zien dat er veel liefde is.
Ook zijn we erg blij met het naar elkaar luisteren.
Bedankt voor de hulp die je ons hebt geboden.

 


Januari 2017
Ervaring relatie-coaching

Plotseling raakte ons huwelijk na 10 jaar in een crisis. We zochten een coach waarbij we ons op ons gemak zouden voelen. Dat hebben we bij Geke zeker gevonden. Geke heeft ons een luisterend oor geboden en heeft ons geholpen om elkaar weer te vinden en plannen voor de toekomst te maken. Geke is de derde objectieve partij: luistert, vraagt, motiveert en geeft tips daar waar dat gewenst is. We bevelen de coaching van Geke dan ook van harte aan.

 


 

Ervaring relatietherapie/ coaching
21 September 2016

Toen in januari 2015 ons huwelijk in een heftige crisis zat en het voor ons duidelijk was dat we voor herstel wilden gaan, wisten we dat we dit niet alleen aankonden. En zelfs samen met God en vrienden durfde we het niet aan. We hadden hulp nodig van een professionele en het liefst christelijke hulpverlener. Na wat zoekwerk op internet kwamen we uit op site van MindCare. Uiteraard sprak de Christelijke Relatietherapie ons aan, maar ook de helderheid van de website. En dit zijn ook zaken die we bij Geke terugvonden, een vrouw die leeft met God en een heel heldere manier van coachen heeft. Het was bij ons heel duidelijk wie de veroorzaker was van onze huwelijks crisis, maar toch ging de coaching van Geke niet uit van veroordeling maar van het zoeken naar de liefde. Uiteraard kwam de oorzaak van de crisis ter sprake en was er voor ons beide ruimte om zijn/haar ervaringen en emoties te uiten. Dit gebeurde in gezamenlijke gesprekken maar ook in 1-op-1 gesprekken met Geke. Zonder veroordeling door Geke zijn we d.m.v. gesprekken en oefeningen weer dichter bij elkaar gekomen.

Deze recensie staat ook op http://www.ikzoekchristelijkehulp.nl/

 


    

Ervaring relatie coaching
April 2016
M & N

We hebben Geke toegelaten in onze relatieproblematiek, dit was spannend. Ook al gaan dingen niet zoals je wilt in je relatie dan blijft het lastig om iemand hierin te betrekken. Al snel bemerkte we dat deze spanning afnam en plaats maakte voor rust. Rust in ons lichaam en hoofd, door simpelweg uiting te kunnen geven aan alle gedachten en emoties. We hebben ervaren dat hierdoor ruimte ontstond om het contact op een passende manier opnieuw samen aan te gaan. Door haar open, toegankelijke en warme uitstraling heeft Geke ons veel vertrouwen gegeven. Hierdoor was het makkelijker om onszelf kwetsbaar op te kunnen stellen. Met verhelderende gesprekken en simpele oefeningen hebben wij beide het vertrouwen hervonden en hiermee de liefde voor elkaar.


 

Ervaring relatie coaching
November 2015
R & J

Zoals we in ons laatste gesprek al hebben verteld hebben we onze gesprekken met jou als erg positief ervaren. Je praat op een niet veroordelende manier, maar laat wel inzien waar aan gewerkt moet worden.

De opdrachten die we hebben gedaan zijn verhelderend en laten je op een neutrale manier naar je relatie kijken.

Door de gesprekken hebben we ontdekt wat de negatieve spiraal was en hoe we deze in stand hielend. Onze relatie hebben we in een negatief daglicht gezet doordat we zelf niet goed in ons vel zaten. Dat maakte dat we elkaar op dat moment kwijt waren.

We ontdekten dat we een mooie en sterke basis hebben. We hebben nu weer vertrouwen in de relatie.

Bedankt voor je inzicht en hulp.



Ervaring relatietherapie/  coaching
September 2015
C 42 & I 41

Wij hebben de bezoeken aan Geke als zeer prettig ervaren. Na een zeer moeizame periode in ons gezin met onder andere vreemdgaan tot gevolg was het een hele kunst om elkaar weer te vinden in ons huwelijk. En vooral weer kunnen kijken naar wat er nog wel is, vertrouwen opbouwen en samen ‘opruimen’.
In de praktijk hangt de spreuk ‘Life is not about waiting for the storm to pass, it’s about learning how to dance in the rain’. Dit is eigenlijk precies wat de therapie voor ons gedaan heeft; Geke heeft ons begeleid bij het opnieuw vinden van elkaar en ook in de regen te kunnen dansen!

Ervaring relatie coaching
September 2015

G & S schreven het volgende:
Een paar trefwoorden die in mij opkomen bij jouw coaching:
Rust, zonder oordeel, helder, eerlijk, open, veilig, prikkelend, en respectvol.

Jij straalt rust uit en je luistert goed zonder te oordelen.
Het voelde daardoor erg veilig waardoor ik me op mijn gemak voelde.
Er was voor beide ruimte ons eigen verhaal te doen.
Je stelt goede heldere vragen en je had leuke oefeningen waardoor je geprikkeld wordt naar elkaar te kijken en te luisteren.
Alles is bij jou bespreekbaar en voelt veilig.

Het heeft ons binnen onze relatie heel veel goed gedaan door de manier waarop je ons gecoacht hebt en wij daardoor weer handvatten hebben gekregen om in gesprek te blijven met elkaar.
De Liefde die wij voor elkaar hebben is nog zichtbaarder en voelbaarder geworden, dank!

Ik zou jou zeker aanraden bij anderen!

 



Ervaring relatie coaching
Februari 2015
M(27) & M (29)

Mijn wereld stortte in toen mijn man vertelde dat hij twijfelde over ons huwelijk. Vervolgens kwam ik erachter dat hij ‘emotioneel vreemdging’ met een andere vrouw. Mijn vertrouwen was in één klap weg. Na een paar weken van ongeloof, boosheid, verdriet en veel gesprekken, beseften we dat we er samen waarschijnlijk niet meer uit zouden komen en besloten we hulp in te schakelen. Zo kwamen we bij Geke terecht. In haar rustgevende praktijkruimte luisterde ze goed naar onze beide verhalen. Wat Geke sterk maakt, is dat ze heel betrokken is en eerlijk naar het probleem blijft kijken. Zo checkte ze elke keer of de wil er nog was van beide kanten, omdat de gesprekken anders weinig zin zouden hebben.

De sessies hebben helder gemaakt welke patronen in onze relatie geslopen waren en welk aandeel we daar zelf in hadden. We hebben nog een lange weg te gaan, maar door dit inzicht begrijpen we elkaar  beter. Nu kunnen we bewuster investeren in onze relatie. Wat ons betreft zou relatiecoaching daarom eigenlijk voor ieder stel nuttig zijn, ook in goede tijden.

 


 

Ervaring relatietherapie/ relatiecoaching
December 2014
B (48) en A (44):

We vonden het heel moeilijk om hulp te zoeken voor ons huwelijk. Vooral mijn man zag het eigenlijk niet zitten. We zijn blij dat we dit toch gedaan hebben. We voelden ons snel op ons gemak en kijken terug op goede gesprekken waarin we veel over onszelf en elkaar hebben geleerd. We hebben de gesprekken als heel veilig en prettig ervaren en durven weer samen vooruit te kijken.

 


Ervaring relatietherapie
Juni 2014
S(64) en L (58)

Door problemen in onze familie kwam ook onze relatie op een dood spoor. De spanningen namen toe en dat stond tussen ons in. Geke heeft ons geholpen om pijn uit het verleden te verwerken en weer open te staan voor elkaar. Haar manier van werken was voor ons beide heel prettig. Geke nam de tijd om ons beide te begrijpen en helpen. Haar praktijk is mooi en heeft privacy. Dit in combinatie met de gesprekken was precies wat we nodig hadden.

 



Ervaring
relatietherapie
Mei 2014
K (39)

Ik had grote twijfels over mijn huwelijk. Eigenlijk stond ik op het punt van scheiden. Ik was er wel klaar mee. Gezien het feit dat we samen 4 kinderen hebben ben ik toch hulp gaan zoeken bij Geke. Zij heeft mij zelf laten nadenken over wat ik precies wil, zonder dat ze me heeft beïnvloed. Nu kan ik vanuit mijn hart kiezen voor mijn man (en kinderen). We hebben nog een lange weg te gaan maar zien weer lichtpunten en een gezamenlijke toekomst. Fijne gesprekken!

 


Ervaring relatietherapie

2013
A (41) en T (40)
Toen ik erachter kwam dat mijn man was vreemdgegaan stortte mijn wereld in. Ik had hem altijd vertrouwd. Eerst was ik vreselijk boos, maar toch wilde ik om ons huwelijk een tweede kans te geven. We hebben kinderen en toch bleef ik van hem houden. Geke ging met ons op zoek naar achtergronden in onze relatie die ervoor hadden gezorgd dat we elkaar kwijt waren geraakt.  Ze is heel begripvol en geeft geen oordeel. Ze zag wat er speelde en liet ons er zelf achter komen. Door de gesprekken hebben we helder gekregen wat er mis is gegaan en hebben we elkaar kunnen vergeven. Deze crisis is voor ons een nieuwe start geweest. Ik vond het vreselijk om mee te maken maar achteraf zijn we er sterker door geworden.