Een grijze dag..

aandachttraining
Een grijze dag

Vanmorgen moest de vuilcontainer naar buiten. Ik trok het loodzware gevaarte de tuin uit en de straat door.
Gelukkig heeft het wieltjes.

Het heeft vanacht geregend, de straat was nog nat, de lucht nog grijs en grauw. Een groot wolkendek hing boven me. Mijn #aandacht ging naar de 50 tinten groen van de vele soorten bomen en struiken in onze straat. Ik rook de frisse ochtendlucht, keek naar de natte straat, de druppels op de bladeren en genoot van dat moment. Ik kreeg een blij gevoel, dankbaar voor de mooie schepping en het leven!

Ik besefte dat geluk niet zit in een azuurblauwe lucht of het zien van de ochtendzon maar in het omgaan met het leven dat is zoals het is.. Aandacht hebben voor kleine dingen, oog hebben voor kleuren en vormen. Proeven, ruiken, horen, voelen. Genieten van wat er is.

Met hoeveel aandacht leef jij?
Volg een christelijke #aandachttraining.
www.coachpraktijkmindcare.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation