Contact & profiel

Contact

Voor meer informatie mail naar: info@coachpraktijkmindcare.nl of gebruik het contactformulier onder op deze pagina.
Bellen of Whatsapp kan via nummer: 06-29294254 (Geen voicemail)
Na ruim 7 jaar in Krimpen aan den IJssel te hebben gewerkt is de praktijk deze zomer verhuisd naar een prachtige landelijke locatie 10 minuten vanaf de oude locatie:
Opperduit 330A, 2941 AP Lekkerkerk.
Kvk nr 58009345

Geke Boeringa

Academisch Coach Counselor
Relatiecoach – EFT Relatietherapeut – Relatiecounselor
gecertificeerd EMDR-coach

Profiel – Graag stel ik mij aan je voor.

Mijn naam is Geke Boeringa (1973), coach en sinds Maart 2013 eigenaar van Coachpraktijk MindCare. Het is mijn persoonlijke gave om mensen tijdelijk te begeleiden rondom een persoonlijk thema. Zowel individuele coaching als relatie-coaching liggen mij aan het hart . Ik ben gediplomeerd Coach-Counselor en heb een 2-jarige opleiding afgerond bij de Academie voor Coaching en Counselling te Utrecht. Daarnaast heb ik een opleiding afgerond voor MBCT-therapeut (Mindfulness Based Cognitive Therapy). De Christelijke Aandachttraining heb ik hierna zelfstandig ontwikkeld. Tevens ben ik gecertificeerd EMDR-coach*.

De verandering die door coaching ontstaat heeft mij steeds weer bevestigd en maken dat ik dagelijks met enthousiasme aan het werk ben.

Daarna heb ik de opleiding ‘Partnerrelatietherapie’ bij de School voor relatietherapie** te Antwerpen (België) gevolgd. Hiermee heb ik me gespecialiseerd in relatietherapie/ relatie-coaching. Daarnaast ben ik opgeleid EFT relatietherapeut. Zo ben als relatiedeskundige in gesprek met koppels die hun relatie willen verbeteren. EFT is bewezen relatietherapie zowel in Nederland als in Canada en Amerika. Het is de meest wetenschappelijk onderbouwde therapievorm voor koppels. Toch noem ik ook relatietherapie liever coaching omdat coaching gaat over gezonde mensen die iets willen bereiken.
Omdat ik het niveau op peil wil houden volg ik cursussen, bijscholingen en neem ik deel aan intervisie. Dit jaar heb ik de post HBO opleiding Seksuologische hulpverlening afgerond.

Mijn drijfveren

Vanaf 1993 werk ik vanuit mijn hart op diverse terreinen binnen de gezondheidszorg. Ik ben ongeveer 25 jaar werkzaam geweest als verpleegkundige. Ik heb in diverse ziekenhuizen gewerkt (IJsselland en Haga Ziekenhuis). Daarnaast heb ik ruim 11 jaar in het specialistisch team in de thuiszorg gewerkt. In die tijd heb ik veel lijden gezien. Zeker in mijn laatste baan heb ik naast veel mensen mogen staan die overleden. Zowel ouderen als jonge mensen. Niet alle mensen hebben rust, liefde en vrede in zichzelf of in de familie. Hier ligt mijn hart. Ik gun het iedereen dat je aan het eind van je leven terugkijkt en kan zeggen: “Het was niet altijd makkelijk maar ik heb het goed gehad, met liefde voor elkaar, voor God en met rust in mijzelf”.

Geke Boeringa @Coachpraktijk MindCare; persoonlijk, professioneel, betrouwbaar en betrokken!

* Erkend door NFG en ABvC
**NVAGT: Deze opleiding is door de NVAGT erkend.
NVRG: Deze opleiding werd gecertificeerd als specialistische cursus in het kader van de opleiding tot systeemtherapeut en ook als nascholing in het kader van de herregistratie.
NVPA: Deze opleiding is gecertificeerd door de Stichting Keurmerk Beroepsscholingen.

Vrijblijvend contact opnemen:

Referenties en ervaringen bij Coachpraktijk MindCare

Ervaringen van cliënten kan je lezen op www.ikzoekchristelijkehulp.nl en hier op de website.

EFT relatietherapie

VWS_Logo gcoach_certificaat
Geregistreerd als verpleegkundige in het BIG-register
Tevens gecertificeerd Gcoach

Ik sta op diverse websites vermeld:
www.relatietherapie-gids.nl
www.ikzoekchristelijkehulp.nl
www.therapeutvinden.datzitzo.com
www.christencoaches.nl
//www.therapeut-info.nl